Bemutatkozás

Az Ergoform Alkotóműhely Tervező és Szolgáltató Kft. elődje egy ma is működő Mérnöki Iroda , amelyet 1991-ben alapított négy mérnök.

A Mérnöki Irodából a termelőtevékenységet és a szaktervezőket egyesítve alakult meg a két magánszemély  tulajdonában lévő ERGOFORM Kft 1994-ben.

Tervezéssel,  fejlesztéssel egy állandó 2-3 fős mérnöki kollektíva foglalkozik,  megbízással további 3-4 fő. A termelés területén változóan 5-12 fő tevékenykedik  döntően  jármű-, hidraulikaszerelő,  szerkezet- ill. lemezlakatos végzettségű szakemberek.

1997-ben Cégünk a termelő tevékenységgel egy új, korszerű, 15-25 fő foglalkoztatására  alkalmas telephelyre költözött  az  M0 körgyűrű közelébe,  Diósdra. A székhely megmaradt Budapesten.

2006. októbertől bevezettük Cégünknél az ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszert  egy angol tanácsadó cég / Holló-Tas Liles and Partners / közreműködésével. 

A minősítés 2007-ben megtörtént.

Egyedi igények alapján a hazai járműiparban előforduló, szinte valamennyi kis-és közepes áruszállító berendezésére, valamint az összes önjáró, alvázra szerelt felépítményre (platós, dobozos műhely, billenő, darus-kosaras,stb.) tudunk gyors és pontos megoldást adni tisztelt megrendelőinknek.

Hidraulikus működtetésű eszközök, emelőhátfalak, gépek, daruk felszerelése, kosaras személyemelők forgalmazásával, javításával és alvázra szerelésével foglalkozunk.

Az egyedi kialakítású, az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás területén alkalmazható járművek tervezése és megépítése évről évre egyre nagyobb arányban szerepel programunkban.